fbpx

Boosta din lansering till sin fulla potential

Du ska ha din stora lansering om några månader och du vill säkra att du har en så varm publik som möjligt innan ditt släpp.

Med en lanseringsboost ser vi till att du har en annonsstrategi som gör grovjobbet åt dig inför din lansering.


En lanseringsboost ser till att du ökar antalet intresserade på din väntelista, maxar din räckvidd, ger rätt typ av följare och riktigt glödheta leads!

Upplägg 1


– 1 timmes uppstartsworkshop där du och jag ses över ett digitalt mötet 1:1 för att jag ska kunna få hela bilden av din kommande lansering, dess USP, målgrupp och målsättning.

– Efter underlaget från vår workshop tar jag fram en personligt anpassad annonsstrategi och schema som du kan följa hela vägen mot din lansering. Du får ditt personligt anpassade annonsschema inom 5 arbetsdagar efter vår workshop.

– Utefter schemat och mallen jag skapat till dig sätter du själv upp annonserna i god tid innan lanseringen. Du klickar på schemalägg och låter annonserna sköta sig själva!

– Men såklart så har vi en 30 min avstämning och check när du är redo med alla annonser. Om du behöver fråga, få hjälp eller bara vill kolla så att allt blivit rätt.

Investering:
4 495:- ex moms

Upplägg 2


– 1 timmes uppstartsworkshop där jag får hela bilden av din kommande lansering, dess USP, målgrupp och målsättning

– Baserat på vår workshop tar jag fram en annonsstrategi och ett annonsupplägg som jag presenterar för dig 5 arbetsdagar efter vår workshop.

– Jag sätter upp alla annonser inne på ditt Ads Manager-konto. Du behöver endast förse mig med bild, video och copy.
Släpp all stress om krångliga inställningar och slipp fastna i frustrerande felmeddelanden. Jag sätter upp allt och tidsinställer till de datum vi gemensamt kommit fram till och dina annonser tickar igång utan att du behöver lyfta ett finger!

– När jag är klart med hela annonsupplägget och allt är schemalagt går vi självklart igenom varje del tillsammans under en 30 min avstämming.

Investering:
9 495:- ex moms

Din lansering förtjänar de mest optimala förutsättningarna

Rulla till toppen