fbpx

Hur annonserar man på Instagram och Facebook?

Låt annonser göra grovjobbet när du lyfter din business


VIP-dag

Bli expert på din egna annonsering under en intensivdag! Du har mig och min nördiga annonshjärna helt för dig själv under fyra timmar!

Hjälp NU!

Du håller på att kasta datorn ut genom fönstret för du får inte ordning på din annons – stay calm och boka en supporttimme med mig!

Lanseringsboost

Luta dig mot ett personligt anpassat annonsschema redo att jobba din publik riktigt varm innan ditt stora släpp! Sätt upp annonserna själv eller lämna det helt till mig!
Lanseringsboost


Du ska ha din stora lansering om några månader och du vill säkra att du har en så varm publik som möjligt innan ditt släpp. Med en lanseringsboost ser vi till att du har en annonsstrategi som gör grovjobbet åt dig inför din lansering.
En lanseringsboost ökar antalet intresserade på din väntelista, maxar din räckvidd, ger rätt typ av följare och riktigt varma leads!Ads Manager kan vara många företagares största irritationsmoment. Boka en personlig supporttimme med mig så löser vi upp vilken knut du än må ha på ditt annonskonto, i Ads Manager, pixeln eller annat.
Stort som smått!

Investering: 1795:- ex moms
Tidsåtgång: 1 tim

Hjälp nu!
Personlig annonssupport.
VIP-dag


Under en VIP-dag har du mig och min nördiga annonshjärna helt för dig själv!
Det är du, jag och ditt annonskonto under 2+2 timmar! Oavsett förkunskaper så får du en pedagogisk genomgång steg för steg där vi tar det i din takt.

Efter VIP-dagen har du gett ditt företag en ärlig chans att dra nytta av annonser och du kommer att känna: Varför har jag inte annonserat såhär tidigare?!Vi har också tagit hjälp av Contentkollen med annonsering

”Jag hade aldrig kunnat komma igång med mina annonser om det inte var för Contentkollen.

Mitt annonskonto krånglade men Viktoria var både proffsig och lugn, löste alla problem snabbt och höll mig i handen när jag satte upp mina första annonser.

Tack vare henne så fick jag hundra nya följare första veckan. Tack!”

Anna Nilsson
@honestlyheatlhyproject

Jag hörde av mig till Contentkollen för att få hjälp med min Meta Business Suite där det var smått kaos. Jag hade annonskonton till höger och vänster och visste knappt var jag skulle börja för att kunna annonsera framgångsrikt.
Viktoria hjälpte mig både att få ordning och reda bland alla mina konton och att sätta upp pixlar och koppla dem på rätt sätt mot mina olika hemsidor.
Vet inte vad jag skulle gjort utan henne!

Jag rekommenderar varmt att anlita Contentkollen för hjälp med allt relaterat till Meta och annonsering.

Andréa Kjellberg
@visioon.se

När jag letade efter någon att reda ut mitt annonskontokaos på Facebook hittade jag Contentkollen. Viktoria löste det både snabbt, smidigt och professionellt.

Jag har även tagit en privatlektion med henne för att komma igång med Ads manager och även där är jag så nöjd. Kommer definitivt att anlita Viktoria igen och rekommenderar henne varmt.

Jovanna Aaby
@nordiccakeacademy


Vill du ha hjälp med något annat inom annonsering på sociala medier?
Skicka ett meddelande här så återkommer jag med hur jag skulle kunna hjälpa just dig!

Rulla till toppen