fbpx

Viktoria
Brolin

Det är jag, Viktoria, som driver contentkollen.se

Vad gör man när 9-5 jobbet inte känns nog för sitt kreativa driv? Man startar ett eget jobb med större kreativ frihet såklart! Innan Bolagsverket fick in min  ansökan om att registrera contentkollen.se så jobbade jag som webbredaktör, fotograf och sociala medier-ansvarig på ett av fjällvärldens största e-handelsbolag.

Jag är Dalarna born-and-raised, närmare sagt från den lilla byn Våmhus vid Orsasjöns strand. Det var länge sen jag bodde “hemma” i byn och har istället flängt runt i Sverige och i världen. Jag har bland annat studerat fotografi på en konstskola i Berlin, varit reseledare i italienska alperna, vallat kameler i Mongoliet, varit med och startat Dalarnas första IKEA-varuhus och jobbat som hästguide i världens torraste öken.

2014 blev jag antagen till IKEAs ledaraspirantprogram och höll på att hamna i Indien som avdelningschef innan mitt förnuft istället tog med mig på en resa till en annan del av jordklotet där jag skapade ett liv och en vardag i ett lerhus i den Chilenska Atacamaöknen.

Men föga förvånande är jag mer dalablå än ökenröd och hittade 2019 hem igen, till Sälen där jag nu bor med min adopterade gatuhund Sammie där vi stortrivs med fjällen som backdrop i vårt liv. 

Jag är högskoleutbildad inom fotografi, strategisk kommunikation, webbdesign, retorik, video för sociala medier, typografi, färglära, SEO och konst. Att bestämma sig och hålla fast vid bara ett roligt ämne har aldrig varit min grej helt enkelt! 

Varför jag nu hjälper egenföretagare med sin annonsering på sociala medier har sin grund i att jag snabbt som sociala medier-konsult såg hur många, främst kvinnliga, företagare inte vågade investera och satsa på sig själv och sin business.

Det fanns en slags outtalad stolthet i att marknadsföra sig själv helt organiskt, trots att det ofta innebär enorm press och stress.
Dessutom såg jag en utbredd okunskap kring hur krångligt och dyrt annonsering skulle vara.

Jag drivs av att stötta och inspirera kvinnliga företagare att boosta sin business med hjälp av annonsering då jag vet, och ser dagligen, hur det kan vända ett företag från helt ok till NYA HÖJDER.

Nog om mig!
Är det dags att jobba tillsammans?

Va kul att du hittat hit!

Vill du få bjussiga tips och trix om hur du smartast annonserar på sociala medier?
Skriv upp dig som prenumerant på mina mailutskick här:

Men såklart: Inget spam! Bara tips och trix gällande Instagram annonsering!

De uppgifter du lämnar kommer att användas för utskick av nyhetsbrev samt information om tjänster och produkter från Contentkollen AB. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till denna användning av dina personuppgifter. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

Rulla till toppen